Αντιπαράθεση δύο πολιτικών «γραμμών» στην ηγεσία του ΣΥΝ για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μετά τις εκλογές, ενώ γκρίνιες και αντιθέσεις προκαλούνται εξαιτίας της απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας για ψήφο κατά συνείδηση στον β΄ γύρο.

Παράλληλα, όμως, με επίκεντρο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναδεικνύονται διαφοροποιήσεις και εντός της πλειοψηφίας για τις πολιτικές επιλογές και την τακτική που χάραξε η ηγετική ομάδα του ΣΥΝ, με επικεφαλής τον κ. Αλ. Τσίπρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στελέχη που είναι ενταγμένα στο μπλοκ της πλειοψηφίας, όπως ο κ. Τ. Κορωνάκης, εκτιμούν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ανέδειξε την κρίση αξιοπιστίας του χώρου με την πολυδιάσπαση αλλά και «με το θόλωμα του στίγματος του ΣΥΝ» από την επιλογή του κ. Αλ. Μητρόπουλου στην Περιφέρεια Αττικής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Advertisements

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s