Μια σημαντική ΚΟΙΝΗ πολιτική εκδήλωση ανοίγει νέους ορίζοντες για το Κόμμα της ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «η Δημοκρατική  Αριστερά και οι Οικολόγοι Πράσινοι συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 7μ.μ, Στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (πρώην Μαρία-Έλενα), στους ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα), εκδήλωση με θέμα: «Οικονομική κρίση – Περιβαλλοντική κρίση. Υπάρχει διέξοδος»

Ομιλητές θα είναι: Σάκης Κουρουζίδης, μέλος ΕΕ της ΔΗΜ.ΑΡ. και οΝίκος Χρυσόγελος, εκπρόσωπος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Στην εκδήλωση θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης

Advertisements

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

One response »

  1. Ο/Η Ανδρέας λέει:

    Παρακαλώ διορθώστε την είδηση. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Τοπικές Κινήσεις των κομμάτων και ο Νίκος Χρυσόγελος δεν είναι εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s