«Ισορροπημένο» ως προς τον αριθµό των παραποµπών πολιτικών προσώπων από ΠΑΣΟΚ και Ν∆ σε Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens θα είναι το πόρισµα που θα συντάξουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόµµατος που συµµετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να υποδείξει πέντε πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας ∆ηµοκρατίας και άλλους τέσσερις πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στο πόρισµά του, προκειµένου να διερευνηθούν ενδεχόµενες ποινικές ευθύνες. Ωστόσο, στο διάστηµα που αποµένει έως τη σύνταξη του πορίσµατος θεωρείται δεδοµένο ότι θα επέλθουν αρκετές ανατροπές ως προς τιςπροτάσεις που θα αφορούν τα πρόσωπα, καθώς -όπως επιβεβαιώνουν µέλη της Επιτροπής- θα υπάρξουν συνεννοήσεις και διαβουλεύσεις µε τη Ν∆. ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta
Advertisements

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s