Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στα Ιωάννινα παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σε ερώτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Πιστεύω ότι είναι κοινή η άποψη σε ολόκληρη την Ελλάδα ότι αυτό το οποίο έγινε ήταν εξαιρετικά λυπηρό για την εικόνα του πολιτικού κόσμου της χώρας . Τα δύο μεγάλα κόμματα αντί να συμφωνήσουν στο να υπάρξουν ουσιαστικές αποκαλύψεις για το που πήγαν τα 100 εκατ. μίζες από τα μαύρα ταμεία της Siemens, ουσιαστικά λειτούργησαν ως επιτροπή συγκάλυψης του όλου αυτού σκανδάλου. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω, παρακολούθησα μία Εξεταστική Επιτροπή η οποία για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολήθηκε με τα εταιρικά δώρα της κ. Τσακάλου, λες και όπως είπα και χθες θα έγραφε σε ένα ημερολόγιο κάποιος, «λάδωσα σήμερα τον Α ή τον Β υπουργό» αντί να προχωρήσουν και να ανοίξουν λογαριασμοί να ψάξουν να δουν που πραγματικά πήγαν τα χρήματα. Και τα χρήματα πήγαν σε κάποιους αποδέκτες και αυτοί σήμερα δεν είναι γνωστοί στον ελληνικό λαό. Λυπούμαι ότι το ελάχιστο που έπρεπε να γίνει που ήταν να ανοίξουν οι λογαριασμοί των κομμάτων δεν έγινε. Σε ότι με αφορά, για το ότι ο κ. Καρατζαφέρης ενέπλεξε το όνομα μου είναι γνωστό τοις πάσι ότι το σκάνδαλο της Siemens αφορά τον ΟΣΕ τον ΟΤΕ το C4i, τις συμβάσεις δηλαδή που υπογράφηκαν. Εγώ δεν υπέγραψα καμία σύμβαση με την Siemens , δεν είχα καμία τέτοιου είδους αρμοδιότητα και το μόνο πράγμα το οποίο είχα ήταν η γνωστή κοινωνική σχέση, λόγω του ότι ήταν συμμαθητής μου ο κ. Χριστοφοράκος». Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Advertisements

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s