Άλλο ένα έγγραφο, που συντάχθηκε στο υπουργείο Άμυνας και σχετίζεται με την τραγωδία στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, φαίνεται να έχει παραποιηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Το έγγραφο αυτό, από 4 παραγράφους που αρχικά περιείχε το πρωτότυπο, μετά την τραγωδία εμφανίστηκε με πολύ περισσότερες σελίδες, αφού κάποιοι φαίνεται πως πρόσθεσαν παραγράφους για ενέργειες και πράξεις ή θέματα που συζητήθηκαν σε σχετική σύσκεψη. Αποτέλεσμα είναι τώρα να διεξάγεται ποινική ανάκριση, ξεχωριστά από το υπόλοιπο κομμάτι της τραγωδίας.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η παραποίηση του συγκεκριμένου εγγράφου, εντοπίστηκε και από το γραφείο του Πόλυ Πολυβίου, προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής. Ήδη, η Αστυνομία έχει ετοιμάσει σχετικό σημείωμα με τα ευρήματά της προς τον Γενικό Εισαγγελέα και αναμένει οδηγίες ως προς το πώς θα προχωρήσει. Η νέα υπό εξέταση παραποίηση εγγράφου αφορά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Άμυνας λίγο πριν τη φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s