Αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στο έργο του από πολιτικούς και δικαστές σε σοβαρές υποθέσεις που είχε χειρισθεί – ανάμεσα σε αυτές την δολοφονία του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα, αλλά και υποθέσεις κατασκοπείας – αποκαλύπτει εν ενέργεια ανώτερος δικαστικός λειτουργός, σε υπόμνημα του που κατέθεσε σε εισαγγελέα Εφετών, πριν από μερικές ημέρες! Ο δικαστικός λειτουργός αναφέρεται – σε δύο περιπτώσεις – σε παρεμβάσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο έργο του, ενώ καταγγέλει και περιστατικά τοποθέτησης «κοριών» σε γραφεία δικαστών.

Αναφέρεται, επίσης, σε υποθέσεις τοκογλυφίας όπου είχαν εμπλοκή και δικαστικοί λειτουργοί, αλλά έγιναν προσπάθειες συγκάλυψης του ρόλου τους.

Ο συγκεκριμένος ανώτερος δικαστικός είναι πρόεδρος Εφετών σε περιφερειακό δικαστήριο και κλήθηκε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις σε αντιεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος ερευνά την δικαστική εξέλιξη υπόθεσης χρηματισμού πρώην ανακριτή.

Στο έγγραφό του, λοιπόν, που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2011, κάνει μία αναλυτική αναδρομή στις υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, όπου αποκαλύπτει πλήθος παρεμβάσεων στο έργο του.
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s