Ο υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης , έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Η έκτακτη εισφορά του κ. Βενιζέλου που επιβάλλεται για το 2012 και παρακρατείται άμεσα, φορολογεί εισοδήματα που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αποκτηθούν, με δεδομένα τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας και τις μειώσεις μισθών.
Είναι μια εισφορά που προεξοφλεί και για το 2012 την ανικανότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού στην οποία ενδημεί η οργανωμένη διαφθορά, να συλλάβει τη φοροδιαφυγή.
Είναι στην πραγματικότητα μια εισφορά «αλληλεγγύης» των εντίμων φορολογουμένων στους φοροφυγάδες, αφού η κάλυψη των ελλειμμάτων από τους έντιμους, διευκολύνει τους διεφθαρμένους στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό να συνεχίσουν τις συναλλαγές τους.
Διευκολύνει επίσης το πολιτικό σύστημα να διατηρήσει για λίγο ακόμα τις ψεύτικες αναπηρικές συντάξεις, τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τα εφάπαξ σε πενηντάχρονους και τις άλλες αργομισθίες των κομματικών στρατών.
Είναι μια εισφορά που επιβάλλει η παρασιτική Ελλάδα, που εκπροσωπεί το σημερινό πολιτικό σύστημα, στην παραγωγική Ελλάδα των εντίμων φορολογουμένων που δεν έχουν τρόπο να αμυνθούν».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s