A picture of myselfImage via Wikipedia

Γιορτή γεύσεων και αρωμάτων φιλοδοξεί να αποτελέσει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που «μαγειρεύεται» στη Θεσσαλονίκη από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το Φεστιβάλ διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, η «15η Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου» και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Το… φαγοπότι ξεκινάει με τη δράση «Gastronomy: 9 νέοι chef μαγειρεύουν» (4 με 6 Νοεμβρίου, Αποθήκη 13 στο Λιμάνι), οπότε και εννέα νέοι chef θα φέρουν το κοινό πιο κοντά στα εδέσματα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους (Λίβανος, Ιταλία, Ισπανία, Παλαιστίνη, Κόσσοβο, Άγιος Μαρίνος).
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s